VONCK deco  02/582.07.77   info@vonckdeco.be


Frans Van der Steenstraat 2 / C - 1750 Lennik

FOLIE TEGEN ELECTROMAGNETISCHE GOLVEN

PrODUCT


De vermenigvuldiging van electromagnetische straling is een feit: GSM masten, wifi, bluetooth, DECT telefoontoestellen, electronische apparaten, computers, … Deze golven blijken schadelijk te zijn voor de gezondheid. Universitaire studies tonen aan dat het blootstellen aan deze straling negatieve effecten kan hebben op hoofdpijn, moeheid, slaapstoornissen, huidziektes …Uit voorzorgsmaatregelen kan de bescherming tegen deze golven best aangeraden worden, daarom installeren we oplossingen om u te beschermen. Onder andere het plaatsen van speciale folie op de glaspartijen. Deze folie zal de doorgang van electromagnetische golven verhinderen: baby’s, kinderen en volwassenen zullen zo beschermd zijn.


We kunnen de expositie aan de straling meten en een oplossing aanbieden, vooral voor personen die overgevoelig zijn aan electromagnetische straling. De folies zijn ook een extra veiligheid tegen glasbreuk.


GLASFOLIE TEGEN ELECTROMAGNETISCHE STRALING

voordelen magnetron electromagnetische straling gsm antenne pyloon hoogspanningslijnen WEBSHOP Infoaanvraag electrische straling