VONCK deco  02/582.07.77   info@vonckdeco.be


Frans Van der Steenstraat 2 / C - 1750 Lennik

Vonck Films is een Business unit van de firma Vonck en is gespecialiseerd in de distributie en het plaatsen van glasfolie (raamfolie plakfolie) en stores.

De laatste 40 jaar hebben we ervaring opgebouwd voor het plaatsen van stores en folies in verschillende domeinen. Daardoor kunnen we een professionele ondersteuning bieden aan onze klanten en dealers/plaatsers.

Wij geven u deskundige raadgeving om tot de beste oplossing te komen.

De kwaliteit van de folies en stores gecombineerd met een perfecte plaatsing garanderen jarenlange voldoening.

Onze warmtewerende stores zijn gebaseerd op glasfolie-technologie, ze beschermen tegen de oververhitting en laten het zicht naar buiten toe.

DE PRIJS

Onze prijzenstructuur en geoptimaliseerde beheerskosten laten ons toe competitieve prijzen en een uitstekende prijs/waarde verhouding aan te bieden.


DE KWALITEIT

Onze ervaring en kennis van de markt heeft ons in staat gesteld een van de beste producten uit te kiezen en aan te bieden, zodat wij gerust zijn uw voldoening voor jaren te waarborgen.

Onze glasfolies en stores zijn getest en hebben hun kwaliteiten bewezen op gebied van doeltreffendheid en duurzaamheid.

De stores zijn van Europese fabricatie en van duurzame kwaliteit.


HET VERTROUWEN

Samen met u bespreken we uw behoeften en bekijken we de meest geschikte oplossing, daarna maken een gedetailleerde offerte op van de afgesproken diensten en producten.


DE PLAATSINGSDIENST

Onze plaatsingsdienst maakt met u een afspraak. De naverkoopdienst helpt u in geval van oplossingen en wijzigingen.


ONLINE KOPEN MET FYSISCHE WINKEL

Als u de folies  en stores zelf wil installeren, kan u deze via onze webshop kopen. We helpen u graag met de keuze van het best passende professioneel product en geven uitleg voor de zelfplaatsing. Afhalen in de winkel kan altijd.

Waarom Vonck Films kiezen?

Glasfolie en Stores

FR