VONCK deco  02/582.07.77   info@vonckdeco.be


Frans Van der Steenstraat 2 / C - 1750 Lennik

 veiligheidsfolie glasfolie tegen diefstal inbraakvwerend beveiliging  Article 05

Wassen met water en zeep of alle ruitenreinigers (geen schuurmiddelen of amoniac...) Ten vroegste 30 dagen na de plaatsing. Geen scherpe of snijdende voorwerpen of abrasieve producten gebruiken.

Geen stickers aanbrengen op de films.

Voor het aanbrengen van de film moet de oppervlakte proper zijn en vrij van stof, vet of schadelijke producten.

Bepaalde materialen zoals polycarbonaaat kunnen luchtbellen veroorzaken. Een compatibiliteitstest wordt aanbevolen. Productfiches van de fabrikant raadplegen.

Waarom glasfolie ?

ONDERHOUD


Folies met gezandstraald effect: geven aan het glas een mat uitzicht en bieden net als “melkglas” de nodige privacy . Ze laten veel licht binnen, zonder dat men kan binnenkijken.


Folies met decoratief effect: bestaan in veel motieven om een nieuw leven aan uw glaspartijen te geven. Een mooie scheiding van ruimtes met een aangepaste privacy.


Kleurenfolies : keuze uit kleurenpallet. Deze films geven een kleur aan het glas, ideaal voor vensters, glasdeuren, tafels, ... Ze bieden een perfecte doorzichtbaarheid.


Folies met zonne- en warmtewerend effect: weerkaatsen tot 79 %  van de warmte uitgestraald door de zon en besparen op airco kosten. Ze zijn perfect doorzichtbaar en houden de warmte en zonnestralen buiten in de zomer en de warmte binnen in de winter


Folies voor de veiligheid: grootse veiligheid voor een beperkte investering ! Ze zijn volledig doorzichtig, hebben een inbraakvertragend effect en bij glasbreuk komen er geen scherven vrij. Deze worden op hun plaats gehouden en blijven samengekleefd door de film .


Folies met spiegeleffect: van buiten staat men voor een spiegel, van binnen heeft men een perfect zicht naar buiten.

Een raamfolie voor elke behoefte

VOOR  DE BINNENKANT EN/OF  DE BUITENKANT

In functie van de gewenste oplossing worden de films binnen of buiten gekleefd.


Minder blootgesteld aan vervuiling en weersomstandigheden hebben de binnenfilms een langere levensduur.

Onze kleeffolies  worden professioneel aangebracht en zijn het beste alternatief om leefruimtes te decoreren en te reorganiseren. Tegen beperkte investering bieden ze verscheidene oplossingen voor uw vensters en glaspartijen en kunnen nadien gemakkelijk verwijderd worden om terug te gaan naar de oorspronkelijke toestand.

VONCK FILMS


OPLETTEN!

De lijm van onze folies is ecologisch en laat toe de folies te verwijderen zonder giftige producten te gebruiken. Dit is niet het geval met andere (vaak duurdere) folies, die  aanzienlijke kosten kunnen veroorzaken bij het verwijderen.


BESPARINGEN, ZELFS IN DE WINTER!

Sommige types glasfolie laten zelfs energiebesparingen in de winter toe. De folies isoleren tegen de koude van buiten en kaatsen de binnenwarmte (infraroden) terug in het huis, waardoor minder verlies aan energie. Dit verlies blijft nochtans zeer beperkt.


MEER VEILIGHEID!

Als het glas breekt, zijn de scherven gevaarlijk. Dank zij de folie blijven de scherven mooi samen, vermindert het risico op verwondingen en verhoogt de veiligheid.

Glasfolie

warmtewerende folie


VERHOOG UW COMFORT EN VEILIGHEID IN UW WONING

FR

by

WEBSHOP Producten